1 Tetori

Dita Ndërkombetare e të Moshuarve

Aktiviteti i qendrës së të moshuarve "Strehe dhe Shpresë"

 

Dhuratë e gjimnazit Sami Frashëri

Dhuratë e nxënësve të gjimnazit Sami Frashëri për 1 Tetorin

 

Qëndra ditore

për fëmijët në nevoje

përkujdesje për fëmijët e braktisur

 

Nënë Tereza

"Nuk ka rëndesi sa shumë jemi të angazhuar të bëjmë, por sa shumë dashuri vëmë, në të bërët"

 

Mbro jetën

Aktivitet

Rreth Shoqatës

godina

Shoqata është themeluar në vitin 1997, me Vendim të Gjykatës të Rrethit Gjyqesor Tiranë Nr. 3277 datë 24.09.1997.

Paisur me NIPT Nr. J82221010B.

Njohur dhe liçensuar për shërbimet ndaj komunitetit nga Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta me Vendim Nr.8, date 15.07 2004.

Rinovuar në vitin 2006 dhe së fundmi Rinovuar në nëntor 2011 me liçensim pa afat.

  •  
    Copëza nga reportazhi "Pak Diell edhe për ne"
  • Abonimi

    Regjistrohu dhe mer lajmet më të fundit nga shoqata jonë.

    Thank you for submitting. Your first newsletter will follow shortly.
    there is an error in your submission. Please review your details and resend